Walt Disney World

Klaar voor de magie tijdens je eerste reis naar Walt Disney World

Het plannen van je eerste reis naar Walt Disney World kan ontmoedigend zijn. Het resort is enorm groot, het is zelfs nog iets groter dan Manhattan! Een bezoek aan dit resort en park is geschikt voor mensen van alle leeftijden uit de hele wereld. Of je nu een gezin met kinderen bent, of een stel dat gewoon even weg wilt, Walt Disney World heeft zeker iets dat bij jouw wenselijke vakantie zal passen. Van hun ontspannende themaresorts, tot een gastronomische ervaring, je zal niet teleurgesteld zijn in elke beslissing die je neemt voor je Disney vakantie in Florida.

Wat omvat Walt Disney World?

Walt Disney WorldWalt Disney World is zo groot dat het onmogelijk lijkt om te beslissen wat je er zal doen en op welke manier dit mogelijk is. Maar in feite is het plannen van jouw Disney World vakantie opvallend eenvoudig. Aangezien het resort en themapark zo groot is, zal je ongetwijfeld wel willen weten wat het park allemaal omvat. Het resort bestaat uit vier grote themaparken, twee fantastische waterparken, tientallen resorthotels en een breed scala aan restaurants en mogelijkheden voor leuke recreatie.

Maak kennis met de beroemde themaparken en waterparken

Je kent de namen van de beroemde parken in Bay Lake (vlakbij Orlando) misschien al, het zijn Magic Kingdom, Epcot, Disney’s Hollywood Studios en Disney’s Animal Kingdom. Waarschijnlijk ben je ook helemaal te vinden om een duik te nemen in de twee waterparken Disney’s Blizzard Beach en Disney’s Typhoon Lagoon.

Het themapark Magic Kingdom biedt klassieke attracties aan haar bezoekers. Je ontmoet er de vele, geliefde Disneyfiguren en je kan er genieten van de diverse fantastische parades en het vuurwerk.

Het Epcot park is gewijd aan technologische innovatie en het eten en de cultuur van meer dan tien landen. In het dierenrijk vind je het grootste dierenthema ter wereld. Het biedt je avontuur, geweldige dieren en tal van attracties.

Een bezoek brengen aan de Disney waterparken is leuk voor het hele gezin. Disney’s Blizzard Beach heeft één van ‘s werelds hoogste en snelste waterglijbanen. In aanvulling op de supersnelle waterglijbanen, heeft de Disney’s Typhoon Lagoon ritten beschikbaar voor kinderen op vlotten. Je kan er ook plezier beleven in de zes meter hoge golven van de Surf Pool en in het haaienrif waar je kan snorkelen met echte haaien!

Verblijven in een Walt Disney Resort Hotel

Een verblijf in een Walt Disney resorthotel geeft je meer tijd in de parken. Bovendien kan je er dan profiteren van gratis vervoer tussen de verschillende parken, de hotels en andere Disney-plekken, zoals Downtown Disney in Anaheim. Daarnaast ontvang je ook gratis vervoer van en naar de internationale luchthaven van Orlando met de Disney’s Magical Express-busdienst. Je hoeft je geen zorgen te maken over jouw bagage, want de Magical Express haalt het op en bezorgt het vervolgens in jouw Disney Resort hotelkamer.

Welk Disney Resort boeken?

De Walt Disney resort hotels zijn geschikt voor alle budgetten. Je kan er bijvoorbeeld verblijven in de goedkope Disney hutten, maar ook in campings en Deluxe villa’s. Daartussen zijn er Value Resorts, Moderate Resorts en Deluxe Resorts. Er zijn meer dan 50 hotels en meer dan 100 accommodaties waaruit je kan kiezen!

Ze bieden allemaal belichte thema’s in de fantasierijke wereld van Disney. Je kunt er ook langs een promenade aan de zee wandelen, wilde dieren ontmoeten, de Franse wijk van New Orleans bezoeken of de popcultuur herbeleven uit de vorige eeuw, de twintigste eeuw. Ook in de zwembaden zijn Disney fantasieën te vinden, met piratenschepen en zandlagunes.

Natuurlijk zijn ook de fantasievolle restaurants bezet met populaire Disney-figuren. Als je in een Disney-resort verblijft, kan je er ook voor kiezen om te golfen op één van de golfbanen van Disney’s championship.

Flexibele vakantiepakketten en aparte pakketten met losse tickets

Er zijn verschillende reisorganisaties waar je vakantiepakketten kan boeken naar het Walt Disney Resort. Onder andere TUI biedt dit aan. Dergelijke pakketten maakt het je gemakkelijk om het resort te bezoeken, want ze zijn inclusief verblijf in een Disneyresort, met de kaartjes voor themaparken en diverse resortvoordelen inbegrepen in de pakketprijs. Een andere mogelijkheid is een Fly & Drive Orlando. Alle vrijheid en mét huurauto

Uiteraard zijn ook je tickets naar de internationale luchthaven van Orlando inbegrepen bij het pakket dat je boekt. Er bestaan mogelijkheden om deze vakantiepakketten aan te passen aan jouw behoeften, bijvoorbeeld de faciliteiten in het resort die je wenst, het eten, het aantal persoon, de service en andere opties.

Als je dit liever anders wenst, kan je ook alles apart boeken. Je verblijf kan je bijvoorbeeld reserveren bij Booking.com en je ticket via Tui Fly . Op de officiële website van Walt Disney, kan je alles ontdekken in verband met shows, entertainment, activiteiten, resorts, restaurants en nog veel meer!

Wil je binnenkort naar Walt Disney World vliegen? Dan is het, omwille van de populariteit, aan te raden om ten minste zes maanden op voorhand je reservatie te maken.Booking.com

Dit is ook Florida