Naples

Een vakantie naar Naples in Florida

Naples is een subtropisch paradijs dat in het zuidwesten van de Amerikaanse staat Florida is gelegen. Het centrum van Naples is een stijlvolle bestemming. Meestal wordt het aangetrokken door een ouder publiek. Maar gezellige bars zoals Yabba’s dagen dat uit. Ook de feesten met uitstekende DJ’s en laserlichten die in de stad doorgaan, trekken een jonger publiek aan.

Voor ieder wat wils in Naples

Naples bezit een overvloed aan activiteiten. Er is voor ieder wat wils te vinden, zoals voor mensen die houden van leuke bars, van lekker eten, van stranden, van vissen, van de natuur, van kunst, van muziek, van golfen of gewoon van genieten. Je zal er een vakantie vol plezier beleven, vooral als je er omringd bent door de mooie palmbomen, van het mooie weer geniet, en enkele van de beste witte zandstranden ter wereld kan ontdekken.

Natuur en dieren in het wild

In Naples en in de omliggende gebieden ervan, is een duizelingwekkend aanbod te vinden van de natuur en de dieren die er in het wild leven. Je ziet er onder andere prachtige vogels, zoals de grote zilverreiger, of de visarend. Als je iemand bent die van het buitenleven wilt genieten, moet je zeker overwegen om naar deze plek op vakantie te gaan.

Vissen in Naples

Naples en het omliggende gebied ervan, zijn de thuisbasis van enkele van de grootste en beste vis ter wereld. Van binnensnoek tot tarpoen, zeebaars, roodbaars, meervallen en zelfs enkele grote soorten haaien, ze zijn er te vinden.

Kamperen in Naples

Elk jaar reizen duizenden vakantiegangers naar dit gebied in Florida om er te kamperen. Kamperen in en rond Naples, vooral tijdens de zomer van Florida, is niet zoals ergens anders kamperen. Dit komt omdat er nog veel natuur en wildleven te vinden is. Zo’n 75 jaar geleden waren er in dit gebied enkel moerassen en modderpoelen te vinden. Er leefden toen enkel wilde zwijnen, panters, alligators, kevers, insecten en andere wilde dieren. Deze wilde dieren zijn meer naar het Everglades staatspark in het zuiden getrokken, maar er zijn nog steeds tal van natuurlijke locaties te vinden in Naples die geschikt zijn voor kampeerauto’s.

Er zijn verschillende soorten campings waar je kan verblijven, onder andere ook voor degenen die houden van een echte survival. De locaties om te kamperen, variëren er van het opzetten van een tent direct aan het strand, tot diep in The Everglades voor degenen die op zoek zijn naar de meer authentieke ervaring. Voor elk type camper is er een perfecte camping beschikbaar.

Golfen op de mooiste golfbanen

Als je van golfen houdt, moet je in Naples zijn. Naples is de thuisbasis van enkele van de chicste, duurste en mooiste golfbanen van het land. Het is er prachtige om te golfen aan de diepe witte bunkers, de hoge wuivende palmen, de uitgestrekte waterhindernissen die zich door de hele baan weven en het weelderige groene gras. Er gaan golfkampioenschappen door, alsook kan je er cursussen volgen.

Varen op de waterwegen van Naples

Naples is de thuisbasis van enkele van de grootste waterwegen waar dan ook. Je zal er nooit opraken van plekken om te verkennen en water om op te cruisen. De vaak kalme Golf van Mexico is perfect om per boot naar het noorden en het zuiden te reizen. Je kan er een aantal van de meest unieke en mooiste privéstranden in de Verenigde Staten ontdekken. De omgeving van Naples bezit een schijnbaar eindeloze voorraad aan rivieren, kanalen, estuaria, baaien en inhammen om te verkennen met vrienden of familie.

Bijna alle activiteiten kunnen er worden gecombineerd met varen, zoals: varen naar een camping, varen naar een visplek, varen naar een golfbaan, of gewoon varen om te varen. Of je nu een opblaasbare rubberboot hebt, of een luxe jacht van 20 meter, Naples biedt voor alle soorten een uitstekende watersport.

Wil je niet de verantwoordelijkheid hebben om je eigen boot te bezitten? Dan kan je een boot huren in Naples aan zeer redelijke prijzen, of je kan er gewoon meevaren bij één van de tientallen bootclubs in de omgeving. Er is altijd een gemakkelijkere manier mogelijk om te varen in Naples, zolang je maar bereid bent om ervoor te betalen.

In Naples kan je het hele jaar door varen met de boot. Het water wordt er zelden koud en de lucht is er van oktober tot mei elke dag zonnig. Tijdens de maanden juni tot september wil je er nog meer op de boot zijn om af te koelen in de brandende zomerse hitte!

De stranden in Naples

Wit zand, turquoise water, een warme zon en lekkere dranken, de stranden in Naples zijn een startpunt voor al deze dingen. Terwijl de stranden van Zuid-Naples zelf vaak toeristisch zijn en een afspiegeling vormen van de mediane leeftijd in het gebied, biedt Noord-Naples een hogere verlichting van de massa. Doc’s Beach House aan Bonita Beach is één van de vele uitstekende strandbars en restaurants die er te vinden zijn.

Reizend naar het noorden vind je steeds meer perfecte golfstranden en waterwegen. Als je nog verder doorrijdt naar het noorden, kan je Sanibel en Captiva Island verkennen. Je vindt er prachtige, witte zandstranden. In en rond Naples is er een strand voor iedereen te vinden, zolang je maar weet waar je moet kijken.

Je ticket kopen naar Naples

De stranden, het varen, het golfen, het buitenleven en vissen zijn allemaal van wereldklasse in dit kleine deel van de wereld. Reserveer nu je stukje paradijs, voordat de rest van de wereld inhaalt. Heb je hulp nodig? Dan kan je je zoektocht naar eindeloze dagen van zon, plezier en geluk starten door het kopen van een ticket naar Florida, best naar de luchthaven van Naples of naar de internationale luchthaven van Southwest Florida.Booking.com

Dit is ook Florida