Treasure Island

Vogels kijken op Treasure Island in Florida

Treasure Island is aan de westkust van Florida gelegen, dichtbij Tampa. Het is een mooie plek om enkele van de meest prachtige dieren in het wild te observeren. Vogels kijken of vogels spotten is er een zeer populaire attractie voor veel mensen. Dit komt door de verscheidenheid aan vogelsoorten die hun thuis hebben aan deze kusten. Eigenlijk kan het gebied dienen als een goede plek om vogels te observeren die mogelijk niet inheems zijn in het gebied. De migratiepatronen van veel vogels lopen door deze regio. Er zijn enkele mooie kustvogels die langs dit kustgedeelte te zien zijn en het is aan te bevelen dat elke vogelaar wat tijd neemt om van deze soorten te genieten.

Het leefgebied van de vogels op Treasure Island

Er is ook een collectieve inspanning in de gemeenschap om ervoor te zorgen dat deze vogels blijven bestaan voor toekomstige generaties. Zorg er dus altijd voor dat je voorzichtig bent en het natuurlijke leefgebied van deze wezens nooit verstoort. Veel van de vogelsoorten in Florida staan op het randje van uitsterven en mensen moeten er altijd voor zorgen dat ze van de dieren in het wild genieten, terwijl ze ervoor zorgen dat de natuurlijke orde behouden blijft.

De lachmeeuw en andere meeuwen

Tijdens een reis naar Treasure Island zal je ongetwijfeld veel meeuwen, waaronder de lachmeeuw, tegenkomen. Deze vogels zijn overal aanwezig en zullen hun best doen om een deel van de lunch die je naar het strand hebt gebracht te stelen, dus wees voorzichtig. Als je van plan bent om de meeuwen te voeren, zorg er dan voor dat je dit niet bij andere strandgangers doet, want deze vogels zullen om je heen schommelen en het kan de andere gasten van het strand storen.

De Willet strandlopers

De willet kan je ook in het gebied spotten. De willet is een veel voorkomende soort die te vinden is langs de kusten van Treasure Island. Deze vogel maakt deel uit van de familie strandlopers en kan gemakkelijk worden bekeken op het strand, want ze gaan er op zoek naar voedsel. De aanwezigheid van de willet daalde aan het begin van de twintigste eeuw als gevolg van de jacht, maar is sinds die tijd toegenomen. Terwijl ze gestaag in de bevolking toenemen, wordt de willet geacht nog steeds een klein risico te lopen om uit te sterven.

De Amerikaanse schaarbek

De Amerikaanse schaarbek wordt ook wel de zwarte schaarbek genoemd. Deze vogels zijn een prachtig gezicht en kunnen worden gezien als ze laag boven het water vliegen. Dit doen ze om voedsel in het water te vangen, daarom hebben ze ook hun naam gekregen. De zwarte schaarbek heeft een zwarte rug met een witte onderkant. Het behoort tot de meeuwensoort, maar is zeer verschillend met gewone meeuwen, aangezien zijn fel oranje snavel met een zwarte voorkant.

De Sternen

De sterns zijn zeevogels die ook in het gebied leven. Er zijn 3 variëteiten van sternen die te vinden zijn rond Treasure Island. De koningsstern is een soort met oranje snavel. Deze is alleen te vinden in de buurt van zout water. De koningssternen zijn te vinden rond Treasure Island in de wintermaanden en fokt niet in het gebied. De lachstern wordt ook gevonden langs dit stuk van de kustwateren. Deze sterns hebben een zwarte snavel en lijken op gewone meeuwen. Deze stern fokt in dit gebied en is er in de zomermaanden te vinden. Ook is de kleinste stern van de Amerikaanse sternvariëteiten er te vinden, genaamd de Amerikaanse dwergstern. Deze sterns broeden ook in het gebied en zijn er tijdens de zomermaanden te zien.

De Amerikaanse bonte scholekster

De Amerikaanse bonte scholekster fokken in het gebied en kan je het hele jaar door zien wandelen langs het strand op zoek naar voedsel. De vogel is groot voor een kustvogel en heeft een felle rode snavel en lange poten. In de 19e eeuw waren ze lokaal uitgestorven door jacht, maar ze werden vervolgens beschermd waardoor deze soort zich herstelde.

De Amerikaanse kleine zilverreiger

De Amerikaanse kleine zilverreiger is een prachtige witte reiger die te vinden is in zoet water, maar ook in de kustgebieden van Treasure Island. Deze vogel kan je heel gemakkelijk en snel identificeren vanwege hun lange zwarte poten en gele voeten. Deze reiger heeft een prachtig verenkleed tijdens het broedseizoen.

De Amerikaanse blauwe reiger

De Amerikaanse blauwe reigers zijn overal in het land te vinden en zijn het hele jaar door heel gewoon in Florida. In de staat zijn ze overal te vinden rond zoet en zout water. Het zijn de grootste Amerikaanse reigers en ze hebben lange poten. Deze reiger kan je langzaam in ondiep water zien lopen, terwijl hij naar voedsel zoekt. Hij laat zijn hoofd snel duiken om vis te vangen.

De bruine pelikaan

Bruine pelikanen zijn het hele jaar door te vinden op Treasure Island. Veel toeristen vinden het leuk om foto’s van deze vogels te nemen terwijl ze op het water drijven, of wanneer ze duiken om vis te vangen. Deze pelikanen zijn uniek dan de andere soorten, omdat ze de enige donkere pelikanen zijn. Ze zijn ook de enige pelikaan die uit de lucht in het water duikt om hun voedsel te vangen.

De witte ibis

Deze vogels verblijven het hele jaar door op Treasure Island en onderscheiden zich door hun witte lichaam en felrode poten.

De grote zilverreiger

De grote zilverreiger staat ook bekend als de grote witte reiger. Deze vogels kunnen tot 1 meter lang zijn. Deze vogel is het hele jaar door te vinden op Treasure Island. Hij is te vinden in ondiep water, waar hij zich voedt met kikkers, vissen en soms hagedissen. Deze vogels zijn één van de mooiste en meest majestueuze soorten die het Treasure Island gebied aan vogelaars te bieden heeft.

Een ticket kopen naar Treasure Island

Als jij ook zo van de prachtige natuur houdt en mooie vogels wilt spotten, moet je zeker een ticket kopen naar de internationale luchthaven van Tampa. Een ticket naar deze bestemming in Florida kan je hier gemakkelijk online boeken!

Dit is ook Florida